Kersenpop 2017 (inval klus)

Uden –┬áIn het weekend van 16, 17 en 18 juni staat het Bevrijdingspark weer in het teken van Kersenpop. Het is dit jaar de vierde editie van het gratis festival. Net als vorig jaar is er gekozen voor een drie daags evenement. Mediapartner DeMooiUdenKrant maakt de komende weken de line up bekend van alle drie de dagen. Deze week de artiesten die op zaterdag 17 juni optreden. Deze dag heet ‘Kersenpop’.

De zaterdag van Kersenpop ziet er in 2017 anders uit dan de zaterdag van vorig jaar. Toen draaiden er voornamelijk dj’s. Nu is ervoor gekozen om de zondag van vorig jaar naar de zaterdag te halen: gedurende de dag zullen verschillende bands met een brede diversiteit aan muziekgenres de twee podia beklimmen. De bezoekers worden getrakteerd op optredens van zowel lokale als landelijk bekende bands.

De line up is als volgt:
Hunted Down (rock), Voodoo Vegas (eng. rock), White Elephant (surf rock), Art Felixx (pop), Dexter Saint (rock), JPK Band (blues), I’m with stupid (reggae/ska), Tim Akkerman en band (pop).

Deze dag van Kersenpop vindt plaats op zaterdag 17 juni van 14.00 tot 01.00 uur in het Bevrijdingspark en is gratis toegankelijk, zoals je van Kersenpop gewend bent!